torsdag 19. april 2012

VÅRRULL


 

I dag har har vi laget vårrull for første gang og det blir neppe siste gange.
Veldig godt og fint med noe nytt på en lørdagskveld. Ønsker å dele denne oppskriften med dere,
det er virkelig verd å prøve den. 
Bon appetit...

4 store stekte koteletter (hakkes i små biter)
500 gr. kjøttdeig
4 store gulrøtter -raspes (ev.t. halvt om halvt med gulrøtter og kålhode)
1 stor rød løk
2 fedd hvitløk
3 ss buljong (løses opp i litt vann)
3 ss kikoman

Blandingen freses i en kasserolle i ca 5-6 min. Legg ca 2 ss av blandingen i vårrull-papir/Filodeig
(fåes kjøpt på AsiaMat)
Stekes i maisolje i ca 3-5 min.

Hakk litt salat med det en måtte ønske, samt 
"sweet chilli dipping sous" til.



2 kommentarer:

  1. Tusen takk for hilsen fra deg. Leste oppskriften din på vårruller. Trodde dette var kjempevanskelig, men forstår nå at det er overkommelig. Ser godt ut :)

    Riktig god påske til deg!

    SvarSlett
  2. Ser godt ut :-) Dette må jeg prøve! Jeg som hadde tenkt at dette var vanskelig, men det ser jo så lett ut. Takk for tipset og oppskriften. Ønsker deg en flott påske med mye sol rike dager. Hjertelig fra Merete.

    SvarSlett

Hyggelig at du legger igjen en kommentar...