I år har jeg prøvd meg på å lage likør. Hadde noe tyttebær som ble stående i kjøleskapet et par dager og siden jeg hadde nok sylt i fryseren tenkte jeg at dette kunne bli til likør. I det minste glasset har jeg appelsinskall og sprit med en vaniljestang.
Den egentlige oppskriften er: 1 liter 45% sprit, 350 - 400 gr. sukker, skallet av 6 appelsiner og 2 vaniljestenger. Løs opp sukkeret i spriten og ha i vaniljestengene og appelsnskallet. La stå i ca 1 uke i romtemperatur. Sil av når smaken er passelig. PS: Står den for legne blir smaken skarp. LYKKE TIL...
Den egentlige oppskriften er: 1 liter 45% sprit, 350 - 400 gr. sukker, skallet av 6 appelsiner og 2 vaniljestenger. Løs opp sukkeret i spriten og ha i vaniljestengene og appelsnskallet. La stå i ca 1 uke i romtemperatur. Sil av når smaken er passelig. PS: Står den for legne blir smaken skarp. LYKKE TIL...
Hmmm... kanskje dette er noko eg skulle prøvd..? Såg så fristande ut. Har kun prøvd med kirsebær før (og det var vellukka)
SvarSlettRiktig god søndagskveld:0)